П’ятниця, 29 Березня, 2024

Чому Владислав Атрошенко та Марина Рейко посварилися під час засідання у мерії

16 листопада у Чернігівській міськраді проходило засідання погоджувальної ради з питань, які будуть розглядатися депутатами на черговій 13 сесії, 25 листопада.

Конфлікт між міським головою та депутатом від Європейської солідарності Мариною Рейко виник під час обговорення програми економічного та соціального розвитку міста наступного року. Далі докладно розповість yes chernigiv.

Скандал почався після того, як Рейко розкритикувала програму розвитку міста на 2022 р. дорікнувши Атрошенку у відсутності аналізу попередніх програм.

За словами Рейко, нікому невідомо чи працюють вони взагалі й чи не приймаються такі документи для “галочки”. А аналіз, який є у новій програмі, сказала депутатка, це “ода, відірвана від реальності”.

Крім того, депутатка від опозиції звинуватила мера у відсутності в Чернігові перспектив для молоді, яка масово виїжджає із міста.
Атрошенко не залишився в боргу і заявив, що для того, щоб у міста були перспективи, потрібно платити податки, а не пиляти дерева сотнями.

Мер також порадив Рейко “йти у свій Holliwood і перевести його на звичайне оподаткування”. Це був очевидний натяк на чоловіка депутатки Сергія Семененка, власника ТРЦ “Holliwood” та “Відень”, з яким в Атрошенка давно напружені стосунки.

Далі, Рейко перейшла до критики міського бюджету на 2022 р., який теж назвала “відірваним від реальності”, особливо в умовах трьох воєн, з Росією, газовою та коронавірусною. На що мер відповів, що, на жаль, доводиться вести ще й четверту, з ідіотами.

Як бачите, розмова представників влади була конструктивною.

.,.,.,.