Четвер, 28 Березня, 2024

Як правильно купити тепловізор і не помилитися при покупці

Успіх сучасного полювання безпосередньо залежить не тільки від влучності стрілка, а й професійного обладнання, з яким здійснюється процес. А якщо справа відбувається у нічний час або період поганої видимості, то без тепловізора просто не обійтись. Цей пристрій візуально нагадує класичну відеокамеру, але головна її функція – визначити розташування здобичі в будь-яких умовах, будь то дощ, хуртовина або густий туман. Досягається це завдяки вбудованому інфрачервоному спектру, за рахунок якого матриця реагує на тепло, що випромінює об’єкт, і виводячи зображення на екран. Тому якщо ви зацікавлені у вдалому полюванні, то вам обов’язково потрібно купити тепловізійний приціл. Також подібні пристрої активно застосовуються при охороні територій, для потреб організації цілодобового відеоспостереження та у військовій сфері.

На які характеристики спиратися

Велика кількість моделей і конфігурацій тепловізорів може викликати розгубленість у новачків. Щоб спростити вибір, важливо розбиратися у трьох основних аспектах:

  • Роздільна здатність матриці. Чим вона вища, тим краща деталізація. Оптимальним варіантом стане покупка моделі з характеристиками від 384×288px. Все, що нижче, гарантує розмиту картинку та втому для очей.
  • Швидкість поновлення матриці. Частоту кадрів також рекомендується вибирати в межах від 50 Гц до 100 Гц. Особливо важлива частота зміни кадрів у період активної стрілянини, щоб картинка не розмивалась.
  • Кут зору. Широкий діапазон потрібний при великій дистанції, щоб наближене зображення не втрачало якість. Що стосується невеликих відстаней, то ця функція просто не буде потрібна.

Як результат, знання трьох цих факторів дозволить підібрати для себе оптимальний пристрій як за ціною, так і за характеристиками. А зробити це рекомендуємо в інтернет-магазині Grand Pulsar. У цьому віртуальному шопі представлено лише сертифікований товар від світових виробників. 

Усі пристрої зручно розподілені за категоріями. Наприклад, якщо потрібний конкретний тепловізійний приціл, весь асортимент розташований за посиланням: https://grand-pulsar.com.ua/pricely-nochnogo-videniya. Для зручності функції фільтрів допоможуть зорієнтуватись у ціновому діапазоні.

На що звернути увагу

Усі позиції віртуальної вітрини мають детальне фото з описом параметрів. Крім того, за кожною пропозицією закріплений ярлик, що відображає максимальну відстань застосування, як, наприклад, у цієї моделі: https://grand-pulsar.com.ua/teplovizionnyj-pricel-pulsar-talion-xq38-new. Якщо ж у покупця виникли питання або потрібна детальніша консультація, менеджери інтернет-магазину готові її надати як по телефону, вказаному на офіційному сайті, так і через месенджери в соціальних мережах.

Доставка здійснюється як в межах Чернігова, так і по всій Україні.

.,.,.,.