П’ятниця, 29 Березня, 2024

Закупівля мобільного асфальтного міні-заводу

Однією з наболілих тем у суспільстві є неналежний стан автомобільних шляхів та необхідність пошуку способів вирішити дану проблему, оскільки користуються дорогами всі без винятку. Відповідний стандартам та нормам стан дорожнього покриття – це показник розвинутої держави, до чого й потрібно нам мати стремління. Будівництво 80 % доріг припадає на 60-70 роки ХХ століття, тому покриття дорожнього полотна на сьогодні зношене, кількість аварійних доріг зростає з колосальною швидкістю. Невтішним є той факт, що для ремонту всіх доріг України не вистачить й двох чи трьох бюджетів.

На теперішній час є керівники місцевих органів самоврядування, які знаходять способи вирішення такого непростого завдання.

Покращення стану доріг Чернігівщини вже не за горами… yes-chernigiv.com.ua інформує, що 21 лютого 2019 року було підписано тристоронній договір між головами Коропської міської ради, Корюківської міської ради та Сосницької селищної ради про міжмуніципальну співпрацю для здійснення спільними зусиллями проекту «Поліпшення дорожніх умов та транспортного обслуговування населення громад Сосницької, Коропської селищних рад та Корюківської міської ради». В рамках зазначеного проекту передбачено придбання пересувного асфальтного міні-заводу для проведення ямкового ремонту доріг. Це нововведення дасть змогу проводити ремонт доріг за власний кошт. В місцевому казначействі з’являться можливості для фінансування інших проектів, так як буде знято питання додаткових витрат на оплату за доставку асфальту та робіт підрядних фірм по ліквідації ямковості доріг.

.,.,.,.