Четвер, 28 Березня, 2024

У Чернігові провели акцію по очищенню міста від реклами наркотиків

Тривалий час у Чернігові в різних локаціях наркоторговці розміщували рекламу з продажу наркотиків, написану фарбою. Чернігівські активісти вважають, що у місті не повинно бути такої ганебної злочинної реклами. Тому вони оголосили війну наркорекламі. Нещодавно у Чернігові небайдужа молодь організувала акцію по очищенню міста від рекламних надписів з продажу наркотиків, оскільки наркореклама стала непоодиноким явищем. На сьогодні це один із найефективніших способів розповсюдження наркотиків, і рейди по зафарбовуванню реклами наркотичних речовин є дуже дієвим способом боротьби з цим.

Журналісти інтернет-видання yes-chernigiv.com.ua провели розслідування з даного питання, в ході якого виявилось, що надписи з адресами Viber- та Telegram-каналів наркоторговців заполонили спочатку всі провулки віддалених районів, а далі й туристичний центр Чернігова.

Дилери розмалювали рекламою наркотичних речовин мурал в підземному переході по вул. Героїв Чорнобиля. Нагадаємо, що з 2014 року зазначений мурал на стінах підземного переходу був силами громади відреставрований та перефарбований у кольори прапору України з вкрапленнями на його фоні культурних, історичних та архітектурних пам’яток Чернігова.

Тому на сьогодні виникає почуття гордості за порив активних юнаків та дівчат, які долучилися до проведення відновлення муралів та комунального майна.

Звертаємося до свідомих українців з проханням у подальшому брати участь у акціях по очищенню стін будівель, мостів, лавок від наркореклами. Аналогічні акції дадуть можливість вберегти архітектурні пам’ятки та майно громади у боротьбі з рекламою наркотичних речовин, яка у геометричній прогресії розповсюджується містами України, зокрема містами з багатотисячним населенням. Під згубний вплив потрапляють юнаки та дівчата, а цього допускати не можна. Давайте не дамо шансів на процвітання бізнесу, який базується на торгівлі смертю!

.,.,.,.