П’ятниця, 29 Березня, 2024

Зала очікування на Корюківській автостанції

Автобусні переїзди, на переконання yes-chernigiv.com.ua, для Чернігівщини є найпоширенішим видом міграції громадським транспортом, адже залізничне сполучення області дуже обмежене. З огляду на це, особливе значення для пересічних чернігівців приймають усі зміни, які стосуються автотранспорту. Не дивлячись на частоту користування маршрутними таксі та автобусами обласного та міжнародного значення, багато автостанцій закривають через нерентабельність і невелику кількість мешканців того чи іншого селища.

Одначе є і позитивні новини для мешканців Чернігівської області. В умовах сьогодення, коли малі й більші автобусні станції закриваються, селище Корюківка зробило навпаки. Новий власник місцевої автостанції ТГК «Бреч» обладнав усередині місця для відпочинку подорожніх. Тепер усі бажаючі можуть пересидіти тут до приїзду їхнього транспорту. Зала відчиняється рано, о 4-20, робочий день закінчується о 19-30, тому мешканці та гості станції можуть спокійно чекати тут як першого вранішнього рейсу, так і останніх вечірніх.

Двері у залі відпочинку відчиняє та зачиняє охоронець, який протягом дня спостерігає за підтриманням правопорядку у приміщенні. Періодично підмітає підлогу та проводить вологе прибирання прибиральниця. Зала відпочинку обладнана батареями, опалюється, всередині тепло.

Це важливий крок для комфорту пересування громадян. Без сидінь, установлених усередині приміщення, очікувати транспорт мешканцям селища доводилось, сидячи на лавках під будівлею. Коли на вулиці тепло і сонячно, таке очікування не приносить дискомфорту. Але у сніжну, холодну зимову погоду або ж спекотним літнім днем, коли за вікном дощить восени або навесні, значно зручніше чекати на автобус у теплому, сухому приміщенні, сидячи на стільцях.

Мешканці Корюківки та сусідніх сіл щиро вдячні новим власникам автостанції за турботу про них.

.,.,.,.